Csiklóizgató – kurva blog, szex blog

Mennyire élvezik a kurvák a szexet? Fizetős szexpartner tollából idézve:

Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :)

csiklóizgató - kurva blog, szex blog - szex0-24.com

Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet.
Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy kell csinálni, a másik oka pedig az, hogy nekünk ez munka és egy idő után belefásulunk; naponta x emberrel szexelünk, ezért egyszerűen nem tudjuk élvezni már, mindegy ki az és hogy csinálja, mert annyiszor igénybe vagyunk véve, hogy már unalmas és monoton, akármilyen csúnyán is hangzik. :)

Ehhez még hozzájönnek az olyan titkok, amik rontanák az üzletet (férj, barát, szerető, szerelem az életünkben munka mellett), ha elmondanánk, viszont hatással van arra, hogy mennyire élvezzük vagy élvezhetjük (lelkiismereti okokból) a vendéggel töltött időket.

Viszont mi is emberek vagyunk (igen, képzeljétek, kedves kurva-gyűlölők :)), ezért elgondolkoztam azon, hogy ha a vendég bevetne valamilyen segédeszközt, amivel kiválthatná az ügyetlenségét (például nyalásnál, de akár szex közben is), akkor mi történne; vajon el tudnánk-e (tudnék-e) élvezni? Gondolok itt például a csiklóizgató szerkentyűre. Még soha nem próbáltam, de sok jót hallottam ezekről a kütyükről. Mégsem egy műkuki, aminek a használatához ugyanúgy síkosító kell, meg izgalmi állapot, tehát kb ugyanaz, mintha a vendég a kukiját bedugná, ergo nem sok értelme lenne. No de egy csiklóizgató…. .
Itt csak annyiról lenne szó, hogy ha a vendég tudja, hogy hol a csikló (lásd a nyalásos posztomat), akkor egy csepp síkosító vagy pici nedvesítés után, fáradozás-mentesen vajon orgazmust tudna okozni?

Én ezt szívesen kipróbálnám, de nem fogok ezért venni, hogy aztán mindenki ezzel próbálkozzon. :) Ezért arra kérem azon vendégeket, akiknek kicsit is fontos az, hogy nekünk jó legyen…. vásároljon egyet és próbálja ki nálunk – már amelyikünk engedi. Bejelentkezéskor hozzátok el és kérdezzetek rá, hogy kipróbálhatjátok-e. Én benne lennék :)

Kipróbálatlanul is, magamból kiindulva azért 1-2 tippet megosztanék, ami szerintem magától értetődő, de persze ki tudja:
1: mindenképp szükséges a nedvesítés a csiklónál. Síkosító vagy nyál használata.
2: elején mindenképp lassan, lassabb fokozatban kell használni szerintem
3: nem kell erősen rányomni, bár ez puncifüggő, de az a biztos, ha finoman csináljátok és esetleg rákérdeztek közben, hogy hogyan jó nekünk, akkor reméljük az igazat fogjuk mondani 😛
4: szerintem ez sem egy 5 perces művelet, bár ez megintcsak személyenként változhat.
5: azért kell hozzá egy kicsi (tényleg kicsi) kézügyesség – nem elég csak odatartani és várni a csodát :) Viszont biztos, hogy ezerszer könnyebb művelet, mint jól nyalni, és mégis hatásosabb.

Lényeg a lényeg, gyertek, én szívesen kipróbálnám. :) Valószínűleg egyszerűbb lenne a helyzet, ha elmondanám, hogy ki vagyok és hirtelen elfogyna a szexshopokból a csiklóizgató, mert megrohamoznátok vele 😛 :D, de talán így izgalmasabb lesz, mert hátha mindenki gyorsan vásárol egy ilyet, elindultok hozzánk és nem csak nekem, hanem kolléganőimnek is örömet szereztek és magatoknak is 😛 :)

Név
Email
Kommented

Lapcsoportunk tagjai

escorthungary.hu | masszazsbeszamolok.com | szex0-24.com | szexbaszamolok.com | szexma.com | szexpartner-lanyok.com

© 2020 Szex 0-24